Meer resultaten voor burnout huisarts

burnout huisarts
Domus Medica Burnout bij huisartsen: hoe aanpakken?
Huisarts kwetsbaar voor burnout door combinatie van factoren. Burnout is sterk verbonden met professionele stress: de druk om er altijd te zijn voor de pati├źnten, de wettelijke verplichting om de continu├»teit van de zorg te waarborgen, de explosie van kennis en technologie in de geneeskunde, vaak omslachtige administratieve taken.,
Diagnose burn-out? Mijn Kwartier.
Ze merkten namelijk al een tijdje dat er iets aan de hand is, maar wisten niet wat het exact was. Aan de andere kant zijn mensen vaak verward of aangedaan door de diagnose burn-out, omdat ook dit tijd vergt om te verwerken.
Help, ik denk dat ik een burn-out heb! Wat moet ik doen? Het Nieuwsblad.
Die te veel taken van anderen overnemen om goed te doen. Of die zich de problemen van anderen te veel aantrekken. Op de duur kunnen ze dat allemaal zelf niet meer verwerken en raken ze overspannen. Waar zoek je hulp? Eerst en vooral bij je huisarts.
Burn-out Dokterdokter.nl.
Maak een afspraak met je huisarts voor meer informatie over deze trainingen. Via solvo kun je meer informatie krijgen over burn-out. Auteur: Jacqueline van Kuler. In samenwerking met: Wim van Donselaar. Bronnen: Stichting Burnout, Gezondheidsplein.nl, GGZ Groep, Mindtuning, Albertsonnevelt.nl, Stichting mirro.
Dokter, ik ben op, over het probleem burn-out DeWereldMorgen.be.
Dan volgt een periode van 2 of 3 jaar waarin de druk wordt opgedreven: eerst maken ze grote vooruitgang, dan blijven ze hangen en wanneer hun prestaties beginnen te zakken, treedt het systeem van de uitgeperste citroen in werking en laat Belgacom hen gaan.
hoe voelt een burn-out getuigenis Hilde Marien.
Als me iets overkomt, wil ik leren hoe ik ermee om moet gaan. Burnout is een modewoord! Ik vertelde de huisarts dat ik begreep dat ik tijd nodig had om mezelf te helpen, toen ze op mijn ziektepapieren schreef dat de reden voor de verlenging van mijn afwezigheid een burn-out was, ben ik ontploft!
Welke dokter kan helpen bij burn-out? Mijn Kwartier.
Om dat onderscheid te maken, kan je huisarts je helpen, of elke andere geneesheer. Om dit gesprek voor te bereiden, kan je de online zelftest op deze website doen, en je resultaat afprinten en meenemen naar je arts, om dat samen te bespreken.
Burn-out Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven.
Vier mobiele teams staan in voor zorg thuis. 016 34 80 01. Overleg huisarts psychiater. Overleg als huisarts met een psychiater over een specifieke casus. volwassenen 18-65 jaar. Je huisarts al gecontacteerd? 016 34 39 00. Herestraat 49, 3000 Leuven.
Burnout? 10 tips voor jouw doktersafspraak.
Houd het beeld voor ogen dat jij ooit weer stralend en vitaal zal zijn Dat dat kan! Geloof in jezelf en zie dit als een periode waarin je oude zelf wordt opgebrand en er uit de as van jouw burnout iets heel nieuws zal ontstaan, iets wat veel beter past bij wie jij bent en bij wie je wil zijn.

Contacteer ons