Zoeken naar omgaan met stress en burnout

omgaan met stress en burnout
Workshop omgaan met Stress Burn-out prventie leidinggevenden HR.
Deze diepere aanpak ontbreekt vaak in stressbeleid, maar is binnen de visie van Open Mind essentieel. Werkgerelateerde stress: compensatoire inspanning en uitputting. Stress uit de privé-sfeer en de interactie met werk. Coach formats naar verandering en omgaan met weerstand hierrond.
Omgaan met stress en burn-out opleiding preventie en tips. expertacademy-logo-black.
Na deze verhelderende workshop stapt u buiten met een werkbaar plan om stress en burnout in uw organisatie of bedrijf aan te pakken. U krijgt verscheidene tests ter beschikking waarmee stress en burn-out in een vroeg stadium kunnen worden opgespoord, zodat u adequaat kunt reageren in elke situatie. Deze opleiding is ook beschikbaar als personal coaching, in-company training of compacte workshop. Contacteer ons voor meer info of een voorstel op maat. Referenties Wat onze klanten denken van deze opleiding. In" deze cursus heb ik geleerd hoe ik beter kan omgaan met bepaalde stressfactoren die ik zelf niet in de hand heb, en dit op een zeer aangename manier!
Stress, overspannenheid, en burn-out Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Omgaan met burn-out: preventie, behandeling en re-integratie. Karsten ISBN 9789021551869. Burn-out: een nieuwe benadering. Leijten ISBN 9789461051660. In de juiste versnelling: een doe-boek voor meer energie en minder stress. Knijn ISBN 9789058714169. Eerste hulp bij stress en vermoeidheid. 50 signalen om een burnout te herkennen, 51 tips om hem te voorkomen.
Omgaan met stress en burn-out bij medewerkers ubeon.
Leiderschapsstijlen en beter omgaan met stress. Stress herkennen en bespreekbaar maken. Eigen stress herkennen: emoties gedachten fysieke reactie gedrag. Stress herkennen bij medewerkers: concrete handvatten om stress te herkennen, te voorkomen en bespreekbaar te maken. Welke concrete acties kan ik als leidinggevende ondernemen om stress in het team / de organisatie te verlichten en burn-out te voorkomen?
bol.com Van A tot ggZ Omgaan met stress en burnout 9789031343911 B. Verkuil Boeken.
Omgaan met stress en burnout laat zien hoe je in zo'n' situatie terecht kunt komen en leert je uit te zoeken welke activiteiten jou energie kosten en welke je juist energie opleveren. Je leert prioriteiten te stellen en voor jezelf op te komen.

Contacteer ons