Zoeken naar omgaan met stress en burnout

omgaan met stress en burnout
bol.com Van A tot ggZ Omgaan met stress en burnout 9789031343911 B. Verkuil Boeken.
Die ongezonde stress kost namelijk veel energie en kan uiteindelijk leiden tot overspannenheid, burnout en zelfs depressie. Omgaan met stress en burnout laat zien hoe je in zo'n' situatie terecht kunt komen en leert je uit te zoeken welke activiteiten jou energie kosten en welke je juist energie opleveren.
Omgaan met stress 4 tips om omgaan met stress makkelijk te maken.
Zoekwoorden: omgaan met stress, omgaan met stress en angst, omgaan met stress en burnout, omgaan met stress oefeningen, omgaan met stress tips, spelen, stress. 14 Ruimte in je hoofd Stress verminderen 7 praktische tips Nóg meer tips! 4 Deze vitamines helpen tegen stress 4 Ik kan niet kiezen Keuzestress verminderen 5 tips 9 Je mag stoppen met watertrappelen 5 strategische gewoontes om een overweldigend leven te versimpelen vertel het verder.:
Workshop omgaan met Stress Burn-out prventie leidinggevenden HR.
Omgaan met Stress en Burn-out. preventie en aanpak. Deze opleiding van 2 dagen wordt eerstdaags gepland, mail gerust voor info. Deze opleiding is ook uitermate geschikt voor in-company training voor leidinggevenden en HR mensen. Stress is de ziekte van deze tijd.
BSL Shop Omgaan met stress en burnout B. Verkuil, A. van Emmerik Boek.
Uw winkelwagen bevat geen artikelen. Omgaan met stress en burnout. BSL Basisacademy abonnementen. Omgaan met stress en burnout. Omgaan met stress en burnout. Schrijf een review. Behandelt op heldere en toegankelijke wijze de oorzaken, behandelingsmethoden en zelfhulptechnieken bij stress en burnout.
Stress, overspannenheid, en burn-out Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Omgaan met burn-out: preventie, behandeling en re-integratie. Karsten ISBN 9789021551869. Burn-out: een nieuwe benadering. Leijten ISBN 9789461051660. In de juiste versnelling: een doe-boek voor meer energie en minder stress. Knijn ISBN 9789058714169. Eerste hulp bij stress en vermoeidheid. 50 signalen om een burnout te herkennen, 51 tips om hem te voorkomen. Burn-out voor dummies.
Omgaan met stress en burnout Standaard Boekhandel.
4K Ultra HD Blu-Ray. Gezelschapsspellen en speldozen. Zoek een winkel. GRATIS verzending in België bij aankoop vanaf 20. GRATIS levering bij een Standaard Boekhandel in je buurt. Omgaan met stress en burnout. Omgaan met stress en burnout. 3.3333 gebaseerd op 3 ratings.
Omgaan met stress en burn-out opleiding preventie en tips. expertacademy-logo-black.
89% klaagt over stress, 63% over burn-out en 51% over slaapproblemen. Bedrijven en organisaties worden zich tevens bewust van het belang van preventie van stress en burnout. In deze praktijkgerichte opleiding krijg u vooral praktische informatie mee: welke factoren triggeren stress of burn-out? Hoe detecteert u dit in een vroeg stadium? Wie is er vatbaar voor? Welke effectieve technieken bestaan er ter preventie en opvang? Hoe kan men het beste omgaan met iemand die een burn-out heeft?

Contacteer ons