Meer resultaten voor omgaan met stress en burnout

omgaan met stress en burnout
Omgaan met stress en burn-out bij medewerkers ubeon.
Oorzaak van stress achterhalen en mogelijke oplossingen zoeken: aanpakken van de stressbron vs. omgaan met eigen emoties. Mijn rol als leidinggevende. Besluiten en actieplan. Als gecertificeerd NLP trainer en coach begeleidt Stephan Vanhaverbeke mensen en teams bij hun communicatie en leiderschap.
Omgaan met stress en burnout Boek.be.
Die ongezonde stress kost namelijk veel energie en kan uiteindelijk leiden tot overspannenheid, burnout en zelfs depressie. Omgaan met stress en burnout laat zien hoe je in zo'n' situatie terecht kunt komen en leert je uit te zoeken welke activiteiten jou energie kosten en welke je juist energie opleveren.
Stress, burn-out re-integratie coaching Annita Rogier.
Stress ontstaat als er meer van je gevraagd wordt dan je denkt te kunnen waarmaken. Coaching helpt je beter omgaan met stress, herstellen van stressklachten of burn-out, op een gezonde manier re-integreren en duurzaam stressbestendiger worden. Wat is stress, burn-out en re-integratiecoaching?
Omgaan met stress en burnout SpringerLink.
van Emmerik, psycholoog, universitair docent aan de Universiteit Leiden, Faculteit Sociale Wetenschappen, sectie Klinische, Gezondheids en Neuropsychologie, en werkzaam in het programma angststoornissen van PsyQ, psychomedische programmas, Den Haag. Deze bijdrage is gebaseerd op het boek Omgaan met stress en burnout dat beide auteurs schreven voor de reeks Van A tot ggZ Houten: Bohn Stafleu Van Loghum.
Omgaan met Stress Burnout op de werkvloer Itinera Career Management Services.
Omgaan met Stress Burnout op de werkvloer. In deze opleiding biedt ITINERA leidinggevenden concrete handvatten aan rond het omgaan met stress in hun werksituatie, handvatten die makkelijk toepasbaar zijn in de praktijk. De deelnemers vertrekken met antwoorden en vaardigheden over.:
bol.com Van A tot ggZ Omgaan met stress en burnout, B. Verkuil A. Van Emmerik 97890313439.
Omgaan met stress en burnout laat zien hoe je in zo'n' situatie terecht kunt komen en leert je uit te zoeken welke activiteiten jou energie kosten en welke je juist energie opleveren. Je leert prioriteiten te stellen en voor jezelf op te komen.
Omgaan met stress en burnout mijn-bsl.
2007 OriginalPaper Hoofdstuk. Hoe verhoog ik mijn weerbaarheid tegen ongezonde stress en burnout? Bart Verkuil, Arnold van Emmerik. 2007 OriginalPaper Hoofdstuk. Adressen en literatuur. Bart Verkuil, Arnold van Emmerik. Omgaan met stress en burnout. Bohn Stafleu van Loghum. Arnold van Emmerik.
Symptomen burn-out? Mijn Kwartier.
Naast isolatie bij depressie, is isolatie ook mogelijk bij symptomen van burn-out. Doordat je niet goed weet hoe om te gaan met je symptomen van burn-out en je stress, kan het zijn dat je steeds minder zin hebt om met mensen af te spreken of om samen iets met andere mensen te doen.
Alles over omgaan met stress en burnout op soChicken.
Reserveer snel om de cursus er nog gratis bij te krijgen! omgaan met stress en burnout. Lees alle soChicken artikelen over omgaan met stress en burnout. 4 Ben ik te gestrest voor Omgaan met stress 4 strategische tips die stress helpen verminderen Sluit je aan.:
Omgaan met stress en burn-out opleiding preventie en tips. expertacademy-logo-black.
Na deze verhelderende workshop stapt u buiten met een werkbaar plan om stress en burnout in uw organisatie of bedrijf aan te pakken. U krijgt verscheidene tests ter beschikking waarmee stress en burn-out in een vroeg stadium kunnen worden opgespoord, zodat u adequaat kunt reageren in elke situatie. Deze opleiding is ook beschikbaar als personal coaching, in-company training of compacte workshop. Contacteer ons voor meer info of een voorstel op maat. Referenties Wat onze klanten denken van deze opleiding. In" deze cursus heb ik geleerd hoe ik beter kan omgaan met bepaalde stressfactoren die ik zelf niet in de hand heb, en dit op een zeer aangename manier!
Stress, overspannenheid, en burn-out Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Omgaan met burn-out: preventie, behandeling en re-integratie. Karsten ISBN 9789021551869. Burn-out: een nieuwe benadering. Leijten ISBN 9789461051660. In de juiste versnelling: een doe-boek voor meer energie en minder stress. Knijn ISBN 9789058714169. Eerste hulp bij stress en vermoeidheid. 50 signalen om een burnout te herkennen, 51 tips om hem te voorkomen.
Workshop omgaan met Stress Burn-out prventie leidinggevenden HR.
Werkgerelateerde stress: compensatoire inspanning en uitputting. Stress uit de privé-sfeer en de interactie met werk. Coach formats naar verandering en omgaan met weerstand hierrond. Stress en het 4D-model. Social support als beschermende factor: kan iemand steun toelaten en hoe kan die hierin gecoacht worden.

Contacteer ons